22 Mart 2010 Pazartesi

Fakirlik


Fakirlik gerçekten başa bela. Odanızda kafanıza esmiş mumları yakmışsınız, açmışsınız sevdiğiniz müzikleri. Amacınız biraz kafa dinlemek, biraz değişiklik, yalnızlığı biraz olsun güzelleştirmek belki de. Ancak içtiğiniz şaraba bakın: Cumartesi. Cumartesi'yi aşağılıyormuş gibi görünmeyeyim, fiyat/performans olarak sevdiğim şaraplardan lakin böyle bir durumda en azından bir Çankaya içilmeli, içilebilmeli. Yine de benim gibi içemeyenler hor görülmemeli.

4 yorum:

  1. Cumartesinin yarı fiyatına satılan Dimitra Kopulo isimli şarabın burda yer alması daha uygun olacaktır herhalde. Zira fiyatının yanında tad olarak da cumartesiden daha iyidir. Tek sorunu öyle her tekelcide bulunmamasıdır ki bu da D.K'yı diğer şaraplardan farklı kılar. Özellikle Boğaziçi Üniversitesi'nin girişindeki meydandaki tekelciden her zaman temin edilebilir ve boğazın manzarasıyla tadı çıkarıla çıkarıla içilir.
    PS: Siz yine de öncesinde acı bir şeyler yemeseniz iyi olur (=:
    Umarım kayda değer bir bilgidir.
    Afiyet olsun...

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim, evim orda olduğu için bi deneyeceğim onu, bu haftasonu güzel bir zaman olur hatta :)

    YanıtlaSil
  3. biz nerlerden o şarap için geliyoruz tee orlara. tabi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Hayırlı akşamlar, alkolünüz bol olsun...

    YanıtlaSil
  4. öğrendiğim iyi oldu, looks like wine's back on the menu, boys! teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil