11 Mart 2010 Perşembe

Atari Özlemi

Şu sıralar bir Atari almak istiyorum. Kendimi kaptırmadan eğlenebileceğim yegane konsol o sanırım. Hatta bulabilirsem, çocukluğumdaki son atarimin aynısından; yani bir Micro Genius alacağım, şu modelinden:

Ancak, onu alana kadar bu oyunlardan hevesimi alabileceğim bir yer arıyordum, bir arkadaşım sayesinde ona da kavuştum, http://www.oyunozi.com/ adlı sitede geçmişe dair birçok şeyi bulabilmek mümkün. Birçok sitede vardır elbet bunlar ama burada yelpaze oldukça geniş ve oyunlar genelde sorunsuz açılıyor. Yine de Mozilla bazı problemlere neden olduğu için Internet Explorer ya da Google Chrome ile kullanmanızı tavsiye ederim. Opera ve Safari'de denemedim, sorun çıkarıyorlar mı bilemeyeceğim. Battle City, Tsubasa, Pooyan, Load Runner, Balloon Fight, Bomberman, Lunar Ball, Mario, Adventure Island, Flintstones, Circus gibi oyunları özlediyseniz bir göz atın derim.

1 yorum:

  1. Güzel yazınız ve paylaşımınız için site sahibi olarak teşekkür ederim. Amacım 90'lı yıllardaki atari furyasını, online sunarak özlemi bir nebze de olsa giderebilmektir.

    YanıtlaSil